Hydro Chemie INT GmbHNgulit

Hydro Chemie Süd GmbH & Co. KG
Karlstr. 13
45739 Oer-Erkenschwick
Telefoni: +49 (0) 2368/905060
E-mail: [email protected]

Menaxhimi
Drejtor:
Thorsten Balzer
Regjistrohu gjykatës: Gjykata e Rrethit Recklinghausen
Numri i regjistrimit: HRA 4816
VAT nr.: DE815458490

Përgjegjës sipas § 55 paragrafi 2 internetit me:
Thorsten Balzer (adresën më sipër)

Fusha

Kjo Disclaimer dhe dispozitat e mëposhtme zbatohen për të gjitha fushat përmbajtje të hydro-chemie.de dhe hydro-chemie.com përfshirë subdomains, kështu që kjo nuk është deklaruar ndryshe.

Copyright

Të gjithë, përmbajtja tekst dhe grafika nga faqet e mësipërme janë të mbrojtura nga copyright. Të gjitha të drejtat për këto, duke përfshirë ruajtjen dhe përkthimi në gjuhë të tjera, janë të ruajtura në mënyrë eksplicite.

Përveç kopjimi njëjta gjë është që të përfshijë në përmbajtjen e faqeve të tjera nga vazhdimisht nga serverin tonë, e ashtuquajtur si "hotlinking") nuk lejohet.

Çdo ekspozimi ndaj këtyre rezervave do të kërkojë një pëlqim me shkrim të Hydro Chemie Süd GmbH & Co. KG

Privacy Policy

Ne kemi marrë shumë seriozisht privatësinë tuaj dhe t'i përmbahen rreptësisht rregullave të mbrojtjes së ligjeve të dhënave. Të dhënat personale të mbledhura në këtë website vetëm për qëllime teknike. Në asnjë rast nuk do të të dhënave të shitet ose përndryshe transferohen palëve të treta.

Deklarata e mëposhtme jep një pasqyrë të asaj se si ne kemi siguruar këtë mbrojtje dhe çfarë lloj të dhënave është mbledhur dhe për çfarë qëllimi.

 • Të dhënat në këtë faqe

  Ne automatikisht mbledhur dhe ruajtur në log informacioneve tona server fotografi që shfletuesi juaj dërgon tek ne. Këto janë zakonisht:

  • Browsertyp /-version
  • Sistemit operativ
  • URL Referrer (faqe vizituar më parë)
  • IP-Adresse / Hostname
  • Ora Access

  Këto të dhëna nuk mund të caktohet për individë të veçantë për ne. Një përpilim i të dhënave të akumuluara me burime të tjera të të dhënave nuk është bërë.

 • Google Analytics

  Kjo faqe e internetit përdor Google Analytics Statisikprogramm për të cilat kemi asnjë ndikim të plotë. Por nëse ju na vënë në kundërshtim me të dhënat e të dhënave tuaja, ne natyrisht do të largojë të dhënat tuaja brenda mundësive tona, kryesisht nga të dhënat.

  Ju lutem informoni veten në lidhje me të dhënat e mbledhura nëpërmjet Analytics direkt nga Google , atëherë ju gjithashtu kundërshtojnë mundësinë e ndonjë të dhënave për të përdorur në përgjithësi nga programi.

 • Biskota

  Ky web site përdor cookies në disa vende. Ato shërbejnë për të bërë shërbimin tonë më user-friendly, efektiv dhe të sigurt. Cookies janë skedarë tekstesh të vegjël që janë ruajtur nga browseri juaj në kompjuterin tuaj. Shumica e cookies ne i përdorim janë të ashtuquajturat "session cookies". Ata janë të fshihen automatikisht kur ju mbyllni browser-in tuaj. Që cookies nuk janë programe të ekzekutueshme në vetvete, por fotografi e tekst, ata do të bëjnë në kompjuterin tuaj asnjë të keqe dhe nuk përmbajnë asnjë viruse, worms, trojan ose programe të ngjashme me qëllim të keq.

 • E drejta për informacion

  Ju gjithmonë keni të drejtë të marrë informacion në lidhje me të dhënat tuaja personale, prejardhjes së tij dhe destinacioni dhe qëllimi i ruajtjes. Informacion rreth të dhënave të ruajtura, Komisioneri për Mbrojtjen e të dhënave Lucido Media GBR .

 • Për më shumë informacion

  Besimi juaj është i rëndësishëm për ne. Prandaj, ne me kënaqësi do të përgjigjet në pyetjet tuaja në lidhje me përpunimin e të dhënave tuaja personale. Nëse keni ndonjë pyetje që nuk janë përgjigjur me këtë deklaratë të privatësisë, ose në qoftë se ju dëshironi të merrni më shumë informacion të detajuar, ju lutem na kontaktoni në çdo kohë në të Dhënave Zyrtar tonë të Mbrojtjes.