Hydro Chemie INT GmbH

KËSHILLOHUNI DHE INFORMOHUNI NGA
SPECIALISTËT & PËRFAQËSUESIT TANË

Ne i mirëpreim porositë, propozimet ose vërejtjet tuaja, që mos të ngelë asnjë pyetje apo problem hapur dhe cdo gjë të shkojë sa më mirë.

Kontakti

 • Hydro Chemie Süd GmbH & Co. KG
 • Karlstr.13
 • 45739 Oer-Erkenschwick
Artan Mema
Lagjia Ali Demi
Rruga Onufri 29
		
Tiranë
Shqipëria  ( Albania )
Tel. 00355 - (42) - 341270  Shqipëria ( Albania )
Mobil. 0049 - (0)157 - 79175562     Gjermani
Email: a.mema